About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Saturday, 5 November 2011

rindu!

selamat raye HAJI beb! :) *cited gila aku,,HAHA
seriously aku trigt mememoriesss RAYE KORBAN taun lepas,,huhuhuuu
sebb ape? sebabbbb aku ngan member2 aku beraya kat SEPINTARR!!
heheee,,kenangan tuh BEB!,,aku SUPERB punye rindu kat mmber2 aku,hohoooo :'(

solat same2,,makan same2,,belaja same2,,tido same2,,basuh baju same2 *yeke? bukan gune mesin basohh ke? HAHA :P

nie la KOLEKSI aku yg telah diCOMBO kann,,hehhee :P
rindu!!!

mula2  MAKAN kat DM,,,nyum2, kuah kacang dye~ SUPERB,,redang bagaiii,,
then solat sunat aidil adha~
pastoooo...ape lagii!! KORBANN~~heehehee
belah MALAM plakk,ade BBQ! nyum3,,makan2~
hahahaaaa,,,tp aku x makan sgt,,sbb daging dia LIAT gilaa,,heheeee
tp bedal jee,,hahahaa
:)
bila da BOSAN ape lagiii??
merayauuu laaa~~ hehehehe,,,time nie je nak releas TENSION sbb SPM time tuh da DEKAT sesangatt~

rindu! :')
aku x kan LUPA kenangan nie BEB!
hope korg jugak same! :)
selamat hari raya aidiladha :D

6 comments:

  1. aku rindu KAU jugak!
    aku serious~
    aku amik jpj jumaat nie :)
    heheeee

    ReplyDelete
  2. rndu nye!!!! hehhehe...
    jom la jd form5 blek....
    hehehehhe

    ReplyDelete
  3. aku suke setiap saat time kita f5! <3

    ReplyDelete
  4. here . nice blog . do visit mine :)thanks .

    http://cheritasera.blogspot.com/

    ReplyDelete