About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Tuesday, 17 January 2012

kenapa kau curik hati aku?

aku x tau kenapa?
aku da usaha mcm2 nak avoid stalk kauuu,,nak avoiid amik tau pasall kauu~
tapi kenapaaa? KENAPAAAA? kenapa -.-

aku still stalk kau, aku usha segala mak nenek video yg kau post kat utube.aku like segala mak nenek video kauu,

kau tau x?

aku da try lupe kan kauu smpaii aku ADD then DELETE fb kauu smpi 5 KALIII! tauu x?
aku rase kau perasann :(

aku tau . aku hanye mampu berdoa kat ALLAH.
sbb ALLAH yg menentu jodoh kita semua :)

ya Allah :)
jika dia bukan miliku
kau berikan la aku seseorg yg boleh membimbing ku ya ALLAH.

Saturday, 14 January 2012

makbulkan lah doaku YA ALLAH :)

YA ALLAH
berikan la aku suami yg beriman dan boleh mmbimbingku ke syurgaMU ya ALLAH :)

amin ya rabbal alaminn