About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Tuesday, 30 October 2012

ya Allah. aku x kuat :'(

Allah menguji hambanya berlainan cara.
mungkin ini cara Allah menguji aku sekeluarga.
tahun ni sangat2 menduga aku ya Allah.

orang mungkin nampak aku HAPPY je. gelak macam orang GILA. tapi sebenanye aku rapuhhh. hampir every night aku nangis. terutama time final harituh. final harituh la paling banyak dugaan aku. macammmmmmm2 jadi.

ni laa salah satu dugaan dia...

bila aku cerita dekat member aku berat badan bapak aku 35 kg semua gelak. sebab sgt2 la rare untuk lelaki.
but now lagi rare bila berat badan bapak aku cuma 30 KG. cuba bayangkan bertapa kurusssnye :'(.
betol2 tinggal tulang. x de lemak langsunggg.

sekarang abah dekat hospital sejak petang ahad harituh sebab abah berak berdarah. dulu abah ade operation dekat pancreas. time tuh aku tgh form 5. time birthday aku pulak tuhh. dugaan habis.
family aku tgh tunggu result ct scan plus siap masok kan camera dari mulut and from anus. nak check colon. takut luka or cancer. nauzubillahhhh. harap2 jauhkann laa.

untuk sementara waktu ni aku kene jaga adek aku , masak, kemas rumah. kalau nak cerita pengorbanan. aku paling salute dekat makk! mak jaga abah siang malam. sampai x tido. lepas tuh ulang alik dari hospital selayang ke puncak alam. untuk makesure kitaorg selamat dekat rumah.

for those yang baca ni. aku mohonnn semua doakan abah akuu. pleaseee. aku x harap kan simpati cuma kalau boleh doakan abah aku sembuhh. aku rindu abah yang duluu. ceriaaa. sekarang cengkung sangattt. sedihhh aku tengokk. :'(