About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Friday, 4 November 2011

rezeki dan takdir :)

heheheeeee,,,peghhhh! title entry aku nie asal mcm SKEMA jee?? keh2
sbenanye aku nak buat entry nie semalam,,,,memandangkan semalam kuar RESULT !
tp aku xnak laaa,,sbb smalam aku da buat entry pasal # 20 FACTS ABOUT MYSELF tuhhhh,,heheeee
sbnanye aku nak tmbah lagi sket pasal akuu,,
#aku x geli dgn KATAK,LIPAS,bende2 yg org selalu geli,,tp aku paling GELI -----> ULAT SAMPAH!! serious beb!,,klu ulat tuh ade dlm 1 meter dri aku pon,,aku da leh geli 1 badann,,AHAHHAA
time letak gmbr nie pon aku da GELI~~

oke tutop citer tuhh!~
sambung balek ikot tajok entry aku tuhh,,hhahahaaa
korg klu bukak FB smlm kompom tau kann,, bukan UITM pon boleh tau yg kitaorg da kuar result,,,HAHAHAA,,ye laaa mane x nyeee,,,sume stock buat POST pasal RESULTT~~,,contoh POST yg paling femes smlam " ALHAMDULILLAH :) " heheheee,,aku pon ade buat gakkk,,kahkahkah

KOMPOM ade yg macam nie kan semalamm? HAHAHA,,alhamdulillah SYUKUR~
gembira bukan tande BANGGE atau RIAK!!
cume bersyukur atas USAHA SENDIRI~

tp x bermakne org yg x score tuh x USAHA!
ummmmm,,mungkin semaalam reaksi mcm nie time tgok result kan?
sesungguh nye kita perlu bersyukur dengan rezeki kita~
x kesah la oke ke K.O kee
REZEKI ORG LAEN2!
JANGAN PERNAH PUTUS ASA! 

hidup kita macam RODA!
mungkin sekarang kat atas,,x tentu selamanya diATAS
mungkin kita dibawah,,x semestinya kita akan selamanya DIBAWAHH~
yg penting kita kene USAHA! sbb ALLAH pandang pada USAHA kita,,bukan pada berapa POINTER kita SCORE,,,or ko DEKAN ke X?
sbb bende nie SEMENTARA jee~
klu terlampau RIAK ,,mungkin ALLAH akan tarik balek rezeki kita,,mane tauuu,,
jangan sesekali DOWN!,,sbb ini semua TAKDIR!
"ALLAH X KAN MENGUBAH NASEB SESEBUAH KAUM ,,KALAU KAUM TERSEBUT TIDAK MENGUBAHNYA"
 *aku x sure sgt ayat nie betol ke x? tp maksod nye lebih kurang laaa
bagi sesape yg da USAHA tp xdpt score,,xpe! mungkin xde rezeki~ TEROSKAN USAHA ANDA!!!
klu ade yg rase before nie dye MAEN2 *mcm aku nieeee,,HAHAHA,,ade mase untuk kita berubah! insyaAllah :)

kita kene ingt,,ape ape pon~ kita cume hanye MAMPU merancang,,ALLAH yg tentukan!
semua REZEKI kita datang dr ALLAH yg MAHA ESA~
*wahhhh,,ade gaye BADAR x? :P hehe,,oke2 SERIOUS balekk,,hahaa

hahhh! nak tau RESULT  aku berapa?????
 wuekkk :P
x nak bagi tauu,,heheheeeeee
tp cukop la dgn perkataan ALHAMDULILLAH :)
byk lagi cabaran nak tempuh!
makin lame makin PERIT!!
GUD LUCK sume :)

^.^ assalam

4 comments:

  1. Alhamdulillah atas semuanya :) mabruk alaiki. wish you all the best in life :)
    p/s : dah buat sujud syukur? :D

    ReplyDelete
  2. heheheeee,,TENGSS!! ko jugakkk! GUD LUCK BEB!,,hehehe

    ReplyDelete
  3. semua benda yg terjadi ada hikmah nya..=)

    ReplyDelete