About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Monday, 31 October 2011

ice cream MALLER

hah!
sape cakap kita x leh buat ice cream sendiri~~
huk2~
meh amik PEN ngan PAPER!
salin resepi nie,,,*macam chef wan plak..KAHKAHKAH :P

bahan2 :


1 sudu makan ovalet
3/4 tin susu pekat manis
3/4 tin air
1 sudu makan serbuk koko
1sudu makan isen vanila


cara2 :


MIX ovalet , susu pekat manis, air (mix smpi GEBU *bak kata MALLER :P)
bila da gebuuu,,letak serbuk koko *nie tok perisa coklat.
bila da sebati,,,letak dalam peti ais :)
klu da kerasss!!
MAKANNNN~ hahahahah
 yummmmyummmmMMMMM!


tengok gmbr nie


nie la HASIL nye <3
sedaPPPPPPPP!! ngehngehhh
nyummm~



Tuesday, 18 October 2011

sem 1 in MEMOMEMOMEMOOriess :)

tiptoptiptoptiptoptiptoptiptoptiptop *bunyik jam (klu korng punye jam bunyik laen jgn nak bisinggg,,nie jam aku :P)
hambik ko,,da nak 2 mggu da cuti baru aku nak update pasal sem1 :P hik3

hokey3,,tgok la pic2 combo aku buat ape yg berlaku sepanjang sem 1 nie,,hahaha,,pakage,,kang aku letak setiap 1 pic kang smpi esok korg tgok x abessss,,HAHA

nie la gambar kelasss akuuu,,, I HEART u oolll *macam AFI selalu ckppp laaa~~
AS144 1A1 <3

HAHA :) pastoo memandang kan aku amik couse DIPLOMA IN MICROBIOLOGYYY~~

dyeorg ade buat FAMILY DAYY!!,, SUPERB BEST! 



asal rmi pakai baju ijau tuhhh?,,,jawapan nye: kitaorg masok WALKING DAY MILOOOOOO!!!!,,
mmg JALAN jeee,,x LARI ponnn,,hik3
nak tau x? jgn pggil kiteorg HOT N SPICY kalo kiteorg  x JUARAAA,,
p/s: aku memg bertuahh sbb dpt CABUTAN BERTUAHHH!,,yahoooo *smbil bangon tnjuk peace kat dua2 tangan akuuu
bangge abesss,,hak2
serious SUPERB!

ngeh2,,bukan setakat FAMILY DAY je dyeorg buat,,,pastoo dyeorg buat DINNER MICROBE PLAKK!!!,,lagi best WA nak citer kat luu BRO!,,tema dye : MASQUARADEEE bhaiii,,jenuh aku pikir nak pki hapeee,,kah2,,lastly aku decide nak pki JUBAH je,,,abes cite~,,nak cite pasal topeng plakk,,mak aiiii~ STRUGGLE gila la aku buat mask tuhhh,,,,,,siap aku tmbh hiasannn ,,BULU= rm6,,CHOOPSTIKK= rm1,,MASK asal = rm 2.70,,keh3,,under bajet abess,,,hik3

tengok laaa,,gambar2 :)

yg atas belah kanan tuh gmbar aku ngan bestiesttt akuu,,hik3 NOOR MAIZANN hambik kooo,,aku tag sudaa,,,HAHA
yg laen tuh budak kelas aku yg TERCINTAAA woooo!,,GEMPAK doo diaorg :) yg rmi2 tuh gmbr batch akuu,,heheh
idop MICROBE *gaye naim,,HAHAHA

oke :) tutop pasal microbe,,aku nak cite pasal member2 housemate secare x rasmii,,hik2 *asal x rasmi? tetttt sbb yg rasmi tuh 2 org jeee yg laen x rasmi,,hak3 kat mane2 aku kuar kompom ngan dyeorg nie,,,rindu wooo!,,makan tempe same2,,*dulu aku x suke makan tempe,,HAHAHA,,
yg kiri sekali tuhh aishah,,ina,,,aku*nak jugakk,,amal,,amal *asal gmbr ko ade 2 kali? hehe,,,lastlyy aliaaaa :)
last but not list,,aku nak cite pasal P.I.L.A.H
tempat aku tggl,,hehe,,best wooo,,NYAMANNNN~~~ macam kat kampongg,,,da name pon kampong beting :)

yg hutan tuh permandangan kat belakang blok aku tggal SM4 <3 chantekk wooo!
gmbr yg sebelah tuh pulak time aku nak gie makan roti canai kat luar uitm tuhh,,
boleh plak terserempak ngan haiwan paling FEMES kat sini,,hik3,,POSINNG MAUTT gituu,,hak3
nie la meja belaja aku kat bilik aku p/s,,paling digunakan time FINAL!! :) almaklomlaa RT  xde whiteboard mcm koranggg :( tmpal je kat dindingg,,hik3,,
hambikk koo,,,nmpk x buku CSC tuh?  keh3,,bese aku buat lapik laptop jee,,
cakap pasal finalll,,,OHHH MAAKK AIII,,result kuar 4 haribulan nieee,,,ughhh OKE TIDO DULUUU byee :p