About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Tuesday, 27 December 2011

couple





"weiii aku da kapelll, ko bila lagiii?"
"weii, pakwe aku baekk,,die selalu bagi aku hadiahhh"
"pakwe aku akan dengar ckp akuu jee :)"






ADE AKU KESAHH??
hehee .emosi suda.keh3,


hehee,,
aku x cakap aku nie ANTI kapel,, aku x kesah ko nak kapel berpolohh polooohh org ponn,,hahaha,,
cume bagi akuu,,aku akan berusaha untuk x kapel,,

KENAPAAA??

sbb bagi akuu,,kesian BAKAL SUAMI aku nnti,,yelaa,,mane x nyee,,klu kapel kompom la ade rindu2 siket,,ade syang2 sikett,,ayat nak jiwang melangiitt,, " I LOVE U WITH ALL MY HEART" la bagaiii .booooooooooooooooooooo~ hehee
nnti ape je tggal tok BAKAL SUAMI kita? nak bagi usus ,limpa, PARU-PARU plak ke? hahahaa
kesian tok lelaki yg betol2 tok kita dapat sisaaa jee,huuuii,,

BAGI AKUUUUUU..

klu ko suke seseorg, just DOA byk2 kat ALLAH ,,semoga org tuh jodoh kita dunia akhirat..
bukan nye,,ko suke org tuhh,,pegi kejarr die then mintak no. die . calling2. text smpi x tido malamm,,pastoo kapell bape bulan/ tahunn,,then clashh,,x kemanaaa ponn,,

buat ape nak gelojohh2..klu die mmg tokk koo,,insyaAllah korng akan bersatu jugakkk :)

KLU ADE JODOH X KEMANAA right?

aku raseeee,, klu ko suke seseorgg,, bagi idop tuh stabil dulu,,da ready mental fizikall,,bru jumpe BAPAK die, masok meminangg,,wahhhh~ macam penceramahhh da aku niee :P



jgn nak risauuu sgt la kauu tuhh SINGLE :)

lastlyyy :)
aku nak cakapp aku xde la baek sgtt perangaiii,, bende nie tok aku jugakk :)
plus : aku mintak maap klu ade yg terasa,,ini pendapat aku je :) PEACE :D
*dialog kat atas tuhh aku reka semata-mata* heheheeee :)

Monday, 26 December 2011

"SPEK KU CANTIK"

gedebuuushhh!

aku kene tag ngan MAI tok masok 1 contest nie,,,
tuhhh diaaa,,nak habakkk maiii! kah2 *loghat kedah da kluakk*
contest SPEK KU CANTIK!
hehe
alang alang LALANGGG aku xde keje time cuti niee,,aku pon nak try laa :)


hhehhee,,aku bagi set COMBO trosss..sbnyee konfius nak bagi gmbr yg mane sbb due2 aku suke :D
yg belah kiri tuhhh ANTIK punye spekk wa habakkk kat luuu :)
this spek belongs too my mum :D mak aku beli time umo die 18 taunnn! heheee,,chantekkk kann,,pandaii mak aku jge barangg,,keh3,,jenama : ribbon bahahhaa!!
yg belah kanan tuhh spek RAYBAN mmber aku :) mahalll wooo! aku saje je try kat kelas time lecturer x masok lagii,,siap pakai ngan baju koperat microbe lagii,,keh3 :P

ape persamaan due2 gambar nie??
FESYEN DULU TIMBUL KEMBALII~ keh3,,

sini wa nak tag mine ngan kak ima mehh la tryyy :D just for funn

klu nak joinnnn,,jommm terbang keee----> jejariberdansa.blogspot.com oke :)

*kenapa aku amik spek org je? keh,,sbb aku TADAK DUET nak beli,,bahahha! tp aku suke amik gambarrr :)
luv itt,,,hehehee