About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Tuesday, 29 March 2011

hang UP! part 2



monorail kiter org punye.ha3
maller 1/2 bulat~ha3

maller gaye seksi~ha3
posing2..
ha3.
then smpi TS!
dyeorg ckp nak tgok movie.so pegila carik cinema..maller smgt carik ikot direction siap tnjok gune jari,ha3
kat sane jumpe IZS.ha3.NABIL3.ha3.kteorg smpi je tros menari india,ha3.SAIKO!
izs cadang tgok SUCKER PUNCH.cover dye cam oke,so sume on la.try.
kteorg msok pkol 12.10.so ade mase tok jln2.tgok baju .,masok kedai baju smpi tauke tuh ckp.adik kedai blom bukak lagi ma~,,ha3.segan :)
kteorg berpecah aku.izs.maller.       zatifarid.merd/XXXX.atin,,ha3
12.10 sume tggu depan cinema.
msok salah pintu.ha3
masok je x de org sgt..maller da jerit2,skali tgok atas ade org tros senyap~ha3.
dudok je tmpat ..XXX ngan merd cam terasing sket.pastoo bru merd pindah dkat sket.ha3.kteorg da saiko2.gelak2.ha3
zatifarid ngan atin x nak tgok movie so dyeorg merayau2 la kat luar tuh.ha3
citer pon start..skali citer x de subs.la da la sume b.i B+.ha2.kecuali IZS.A.ha3
stock faham2,la
citer dye byk lawan2 cam kat dalam game,eg: taken 4.CS.
maller da start ngantok!ha3.
kiteorg wat bising kat dalam tuh smpi ade yg SHUH!!!!!!,ngan ade yg pindah tempat,,ha3.
citer blom abes pop corn da abes.ha3

kat dlm tuh kiteorg tngkap gmbr.ha3..(pic gelap sbb dyeorg tgh wat pencatuan electrik..ha3.x nak bukak lampu)

citer da abes.kiterorg kuarla.dgn smgt aku jln skali salah pintu~ha3.
kat luar kteorg saparate balek.,..merd ,XXX,zatifarid,ngan atin nak men cosmo
aku izs maller,lepak2 ,tggu jher!,dye sesat,x smpi2.ha3.kesian,

aku kene jempot jher,sbb dye da nak nangis,sesat~,,da jumpe jher.
kteorg gie makan kat MCd.makan2.gie solat jap.jalan3.maller beli baju,aku jln2,ha3,beli cd la bagai.


wajah2 gilak kami! :)
best GILA!

pkol 4 lebih izs kene balik,,,salam2 sume,.izs balek,..
pastoo abg aku koll,..
oke 5.15 balek,ha3,
tepat 5.15 abg aku jumpe aku .maksod dye!,BALEK la...aku salam sume..lepas rndu aku!

aku ikot abg aku naek monorail tron jln raja culan...jumpe bapak aku..naek kereta.


bapak aku ajak gie makan.kopitiam ori punye!
mane x ori.,.kedai dye mcm kedai dulu2,

ejaan tok menu pon klaka..ejaan dulu2,,
nak tau x dye eja kueh teow ape...KHWAI TAO..ha2..tapi makan dye real ori,,sedap seh,,roti bakar dye sedap,~ha3

pastoo,.aku.bapak aku.abg aku naek kereta..BALIK!

best GILA la!

hang UP!

setelah bape bulan x jumpe smalam aku hang up ngan mmber2 kuh!
ha3 :)
best gilak...
aku ngan maller gerak dari ktm BATU 3.
aku datang dulu dlm 8.30 sbb aku follow mak aku gie keje.
aku lepak ar jap.aku text maller. aku tnye dye asal x dtg lagi.
dye jwb.."JAP.aku otw".
okela..aku tggu mau setengah jam bru BULAT dtg.ha3.
SLOW MOr btol.
dye naek tgge ngan tersengih2.(smbil betolkan tudong dye yg sekejap2 jatoh tuh).
ha3.
aku tnye dye,,,"tudong nie mmg x yah gosok ke ko yg buat dye x yah gosok".ha3 (aku kenal maller)
dye gelak2,..ha3
so kite org beli tket,then naek tgge gie kat next platform.
mase tron,maller jmpe mmber lame dye..then sembang2,,bla2..bla2..
train dtg,,maller smgt je nak naek,ha3
kat dlm train pon jumpe mmber maller mase time skola rndh.ha3.tuka2 no.

mase dalam train ade makcik ngan anak dye nie...comel gle anak dye..(MATE besar)
anak dye lari ke cermin sebelah aku,,cited la konon tgok permandangan kat luar.,.
mak dye pon layan la anak dye..
"cube carik TEKSI"makcik tuh ckp kat anak dye,
aku pndng maller smbil gelak
makcik tuh ckp lagi "carik BAS"
ceh,,,ha3..
cube teka sape yg carik bas tuh???
budak tuh wat bodo je,tp yg paling smgt nak carik MALLER!
dye yg terjengket2 nak carik bas,ha3
aku gelak je.,dasar budak kecik!
ha3

smpi klsenral,aku ngan maller gie KFC.breakfast~ha3

makan3,..tggu merd,zatifarid,fatin,ngan XXXXX(mmber merd tpi aku x tau la name dye)
bape minit pastoo dyeorg dtg..
merd ngan zatifarid datg pastoo tros la gie umah merd (toilet)..ha3
sakit perot:)

aku maller ngan atin gerak kat luar,sbb sejok sgt kat dlm smpi maller nak terkucil~ha3
lepas merd balek aku teman maller gie toilet plak,,
aku discover asal la merd ske sgt gie toilet tuh...
patot la..ade nih.
dorm merd emerald 2,,ha3
makan3,,kawan merd dtg,,ops lelaki la beb.ha3.
aku start la saiko2.,.(wat keje lame)ha3
aku ngan maller da gile..syg2.
gelak pecah perot!
ha3
sume da smpi ,jom gerak!,ha3.ingt nak usya auni keje kat klsntral,tpi  x smpat~ha3.
carik monorail..terpusing2 sbb zatifarid da lupe,,ha3.yg laen lagila x tau~ha3
naseb baek ade mmber merd..ceh...dye tros jd cam pemandu pelancong~ha3

jln2..smpi monorail.beli tiket masing2.then naek!,
dalam monorail start la posing2 ha3.

Monday, 28 March 2011

sayang mak aku :)

3 bulan lepas mak aku offer aku keje kat sini:
kat shah alam je,
aku gie keje ngan mak aku,,
um..
                                                      
spatot nye aku last 10/3 arituh sbb aku keje just temporary je,aku keje sbagai "assistance customer service" a.k.a. clerk je..name je lebih.ha3. aku dapat offer keje kat situ sbb big boss a.k.a exec. customer service aku behenti,,, so..sume keje dye akan di bebankan kat customer service kat situ,..org tuh offer aku tok tolong dye smentara tggu big boss baru...mase first time aku keje kat situ rase cam senang je..cam leh go on la,.tapi lame2,,pening beb..aku kene masok kan data ,,da ar aku nyer netbook yg dye bagi tuh tulisan dye kecik cenenot..tension seh...aku SABAR je la.ha3.enviroment kat situ x best sgt.,.sbb makcik2 kat situ ske nak amik tau.huh~aku pikir aku nak keje je,ha3.

lepas 2 bulan 1/2 aku pikir cam nak berhenti..sbb rslt spm da nak kuar,,aku pikir lepas rslt aku nak berhenti je.tapi makcik CS tuh tahan aku sroh keje smpi 31/3,,,aku da x de mood nak keje la,ha3,tapi aku x de la ckp cmtuh kat makcik tuh,,,sabar je la,,,lepas rslt kuar aku tros ckp kat mak aku.."mak,,,akak nak berhenti la,,".mak aku bgi green light..aku tros la ngi tau makcik tuh,,,,,,"along(aku pggil dye along),zati last day tau ari nie",,,dye tanye 'kenape",,aku jwab la nak uruskan hal2 U..dye ckp oke.aku igt dye x kesah la,,lagipon BIG BOSS da msok..ha3..aku kemas barang then leave the place,,,(ops aku igt,,,ha3,,,aku lupe punch card last day..ha3 mintak halal je la)..akui  igt sume okelah,,

smpai la hari nie....THE BIG BOSS (aku pggil dye encik bakar,dye nie slalu nak menang sket..ha3),dye jumpe mak aku,,tnye,nape mak aku bagi aku behenti sblom tarikh yg dye bagi..mak aku ckp la,,aku dtng tok tolong sbb tggu org bru,,org baru da dtng so aku bla la,,dye marah2..ckp macam2.dye ckp mak aku yg salah.,,,kesian mak aku,,,tapi mak aku backup aku..SAYANG  MAK AKU~pastoo mak aku koll aku,,citer la pasal tuh...mak aku ckp ,,btw dye x de black and white pasal contract aku,,so xdela sume nie salah aku 100%,,ha3.pape pon aku amik bende nie sbgai lesson tok keje nnti~

Sunday, 27 March 2011

opening

assalamualaikom!
ha3.aku da lame nak wat bende alah  nie,,tpi busy sket..ceh!!!
ha3,,,
start this week aku da jadi penggangur seh,,
malas nak keje,.,,lepak2,dulu~
oke,,slamat jadi followers aku~ha3