About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Sunday, 31 July 2011

P.U.A.S.A!

hehe,,,bab2 puase klu kat sepintar mmg byk gila cerita doh,,,walaupon aku just 2 taun je masok sepintar ,,
tp byk gila kenangan seh :p

1.sahur atas katil ,,hehe (makan smbil tutop mate je)

2. pegi kelas,,,sume stock letih *kelaparan HAHA

3. time petang dgr nasyid berkumandang :D *ramadhan FM la bagai

4.time berbuka part yg plg BEST!,,
= amik kurma ikot turn..hehe *msing2 mengelat
=lepak2 kat dorm,,pkol 6.45 baru nak siap2
=pegi masjid,,bace quran kejap
=dudok kat ngan budak2 dorm
=berbuka ngan budk dorm,,hehehe,,,*rindu budak KEYONE

5. terawih *bese buat 8 rakaat je,,hehe

6.pegi prep *bersembang je,,haha,,,x sempat bukak buku da abes waktu prep,,HAHAHA

7.tadarus

^.^ rindu nye kenangan nie,,tp x mungkin la mase klu nak dipatah balek,,
moral of story AKU RINDU KORANG SEPINTARIAN :D

Friday, 29 July 2011

AKU SUKE KO LA!

cam ne nak ckp huh,,,*x payah nak ckp sgt,,,ko taip je =P
aku nak cite psl sumone yg aku SUKE gila2 dr aku f4
aku kenal dye time aku orentasi
dye budk nasyid ,,dyeorg kene praktis kat dlm bilik same ngan bilik orentasi aku,,haha
praktis tok maulidur rasul kot klu x silap aku,,haha


aku suke gila usya dye time skola dulu
bukan tahap usya je,,,STALK skali,,wakakka
serious aku SUKE dye,,aku jujo


tp malang nye,,dye ade minak sorng akak nie,,huhuhuhu
akak tuh BAEK gila,,so aku redo la klu dye suke kakak tuh,,
sbb dye layak dpt org yg lebih baek dr aku,,
budk yg aku suke nie hampir perfect tau x~
iman dye alhamdullilah,,dye agak menjaga adab dye ngan Allah,,
muke terbaek,,aku x pndg muke pon actually =D
tp akak yg dye suke tuh x layan dye,,sbb akak tuh sgt menjaga batas pergaulan,,,baek kan...
huhuhuhuhuhuhuhuhu


nak tau x???
aku still STALK dye smpi skang,,
setiap hari ,,,bila aku taip huruf K dkat search kat FB kompom name dye kuar dulu,,,then aku kompom2 la tekan name dye,,
aku akan bace sume bende pasal dye,,,*sorry sbb aku ceroboh privasi ko,,tp nak buat cam ne,,aku da suke,,
nak ckp kat ko kompom aku kene reject,,,aku nie mane layak ngan ko~~~
 HAHA,,even rmi mmber aku suroh carik yg laen,,,tp~~~~
bila aku try nak usya yg laen kompom x boleh beat dye,,
cam ne huh nak citer,,,,ala,,,mcm aku je yg faham perasaan tuh :'(
sedey beb,,perasaan bila kita mengharap kat seseorg yg bukan hak kita~
HAHA
touching plak,,wakakkaka


tp ,,,aku berserah kat Allah,,,sbb jodoh pertemuan,ajal maut sume kat tgn ALLAH,,kita x de hak yg ckp dye untok aku sbb aku x tau sape jodoh aku,,HUHUHUHU


tp aku dpt rase yg dye bukan jodoh aku,,sbb Allah cam da bagi pertunjuk kat aku yg dye bukan jodoh aku,,
cth mase dye ade dtg skola time aku f5,,,banyak kali actualy dye dtg skola,,tp sekali pon aku x terserempak ngan dye,,time aku tertido kat bilik,,time tuh pulak la dye jd imam kat masjid,,,da xde jodoh la katekan,,HUHUHUHU


Ya Allah,,
aku berserah padaMU,,
jika benar dia bukan jodoh ku,,
kau jauhkanla hatiku daripada asyik memikirkan tentang dia,,
kau berikanlah ruang hatiku untok org yg telah dijodohkan untuk ku,,
AMIN ^.^

Friday, 1 July 2011

kisah si STALKER :)

first person yg aku stalker ialah COURT,,,sape court????!!
ugh,,malas sbnye aku nak bukak cerita lame,,huhhuhuhu,,, :'(
aku start stalker dye dr mggu orentasi (time masok SEPINTAR ) lagi,,,ha3,,time tuh dye tgh berlatih nasyid,,,hehehe,,hah!,,,kantoi dye FITRAH MURNI,,,wakakakkak *x payah nak kantoikan sgt la kan?...hehe <3
aku ske dye sbb muke dye mcm cousin aku,,,tp cousin aku lagi ensem+tggi la,,tp x bermakne dye x ensem,,,heheh,,pastoo,,aku da tertarik kat dye punye sifat,,yg sgt menjage hubungan dgn Allah,,,alhamdulilah,,dye jd inspirasi aku dlm blaja n berubah menjadi org yg lebih baek,,,aku tau yg dye syok kat akak senior sorang nie,,,tp aku redo je ,,,sbb akak tuh SERIOUS BAEK doh,,,beriman abes!!!,,,aku respect abes akak tuh,,,ha3,,

aku ske gila ayat nie
"lelaki yg baek tok pompuan yg baek,,,pompuan yg baek tok lelaki yg baek"

dulu court layan je aku kat myspace pastoo upgrade ke fb plak,,then after mcm kantoi sket yg aku ske dye ,,,dye tros da x layan aku,,,sedey BHAI,,,aku redo je,,tp even dye x layan aku,,,aku still STALKER dye till now,,huh?!,,,setia x aku,,aku penah gak nak usya yg laen,,,tp ,,,,?????????,,maybe belom jumpe lagi kot,,, =.= jodoh kat tgn ALLAH,,tawakal je <3 


*mcm bosan sket,,,sbb aku xde mood sbnye nak taip,,,tp da lame x upgrade aku nye blog,,,so aku buat je lebih kurang,,,hehe