About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Wednesday, 2 November 2011

T.A.G :)

OKE :)
miradil dil dill tag aku suroh jawab dye nye soalan,,but before tuh dye sroh buat


 LIST OF 11 THINGS ABOUT MYSELF :p


=) name aku NOOR IZZATI BINTI AZHAR
=) aku gila KUCING!! aku lagi suke men ngan kucing daripada maen ngan budak kecik * BABY
=) aku jarang turun dapor smpi kadang2 mak aku sroh baru aku memasakk,,hehhe, bukan apee,,rumah aku       ade rmi pompuann,,so aku rase better bagi CHANCE dekat dyeorg tok memasakk,,HAHA *alasaaannn
=) aku ade sorang ABANG yg poyooo,,ihik3 ngan 2 org ADIK pompuan yg aku syg sgt! :P
=) aku seorg yg SETIA! :P HAHA
=) daripada no 1-10 aku suka no 5!! sbb aku lahir bulan 5 :)
=) aku x suke PHYSIC! thats why aku amik DIPLOMA MICROBIOLOGY,,sbb dye x de sub PHYSIC *sbnye aku men pilih je dip tuh,,da masok baru aku tau aku x belaja physic,,HAHA,,rezekii~alhamdulillah~
=) aku minat FAIZAL TAHIR!! sbb ape? tetttt tuh dulu,,tp skang aku still suke lagu dye :P
=) aku suke FASHION! not to girlish but nice~ *still tutop mane yg patot tutop :P
=) aku jenis yg klu aku NAK bende tuh aku akan USAHA smpi DAPAT *tp klu dlm peperiksaan aku jarang dapat,,bese klu aku nak baju ke hape ke,,aku akan simpan duit smpi cukop then beli~ HAHA
=) da no bape nie? hehe da no 11 laaa,,HAHA oke~ last skali aku nak bgi tau yg aku seorg STALKER ! *klu nak jadi stalker kene penyabar~ so maksod nye aku seorg PENYABAR~ HAHA

da abes daa,,,eh2,,lupe soalan belom jawab lagi,,HAHA beb! aku jawab dlm BM yee malas nak bukak KAMUSS hehe

Who is your fav athlete?
aku suke FAISAL BAHAROM *sape tuhhh?? hahhh! dye seorg pengangkat berat MALAYSIA,,haha ayat BM betoll,,dulu time sukan hape tah time aku form 1 dye menang EMAS,,pastoo dye da x angkat berat sbb tulang patah kott,,da lame x follow cite dye,,HAHAH


What is your fav shampoo brand?
aku dulu pakai SUNSILK tp skang aku da tukar pakai HERBAL ESSENCES ,,wane PINK alaaa yg tok stret kan rmbut tuhh,,HAHA..sbb bau dye wangi wooo~


Favourite genre of music?
heheee,,aku LAYAN ikot mood,,klu aku rase aku nak ROCK aku dgr lagu FAIZAL TAHIRR,,klu mood macam jiwang2 aku layan lagu FAIZAL TAHIR yg jiwang2 HAHA,,tp bukan lagu FAIZAL TAHIR sorang,,ade gak laa lagu2 org laen yg SUPERB! *oke da lari soalann,,hehheee,,,sbnye jwpan nye : MOSTLY AKU LAYAN ROCK! *aku x layan lagu KOREAA harap maklomm,,duluuu ye laa


When is the last time you exercise?
makk aiii,,soalan nie aku lemahh,,HAHA,,*aku pemalas nak exercise *harap maklomm
tp aku rase last time aku exercise time kat UITM KUALA PILAH arituh,,,dalam awal bulan 10 :P,,aku ngan mmber aku xde keje,,pagi2 men badminton,,HAHHA


Capati or tosai?
mesti laa TOSAII hehehe,,sbb ade masin2 sket,,nyum3,,tp klu ade roti telor,,aku amik roti telorr,,HAHHA


Love is....LAUGHTER,WITHOUT LAUGTHER,LIFE WILL BE EMPTY,SO LIFE WILL EMPTY WITHOUT LOVE *sorry BI aku B+ jee,,grammar aku slah harap betol kan,,hik3


Your fav cartoon character is...
aku suke cartoon NINJA BOYYY~ hehehhe,,soo aku pilih HAMTARO,,keh3


Sebelum tidur saya....
bese before tido aku akan letak BIO OIL kat muke aku,,sbb muke aku ade bekas JERAWAT,,JERAWAT plak  suke sgt kat muke aku nie,,hik3,,pastoo aku suke pki selimut smpi bahu,,klu aku tido aku akan tutup muke ngan bantal,,*habit


Mimpi saya yang saya ingin ia jadi realiti..
alaaaa,,,aku jarang igt ape yg aku mimpi,,tp bese klu aku tido aku tido MATI,,,hehhe,,jarang mimpi,,hahahha,,tp aku penah mimpi result spm aku,,mak aii,,sebijik wa cakap looooo! berape???? WA x nak ckp~ heheheee


Negara pilihan kalau diberi offer study oversea
klu dulu aku akan ckp JORDAN n U dye JUST! awat?? umm sbb inspirasi aku kat situ~ tp skang aku x kesah pon belaja kat mane,,,as long aku boleh capai target aku ! klu nak suroh pilih negara aku akan pilih MESIR sbb dekat nak buat umrah klu ade rezeki,,AMIN~


High heels or flat shoes?
aku prefer flat shoes,,sbb lebih selesa pastoo comel,,klu nak amik high heels gak aku better amik wages jee,,,HAHHA




HABISSS sudaaa soalan tuhh,,hik3
sebenanye x cukop ngan soalan nie nak kenal sape aku yg sebenanyeee,,macam2 lagi yg korang x tau pasal aku,,HAHA


DIL! aku malas nak buat soalan laaa,,hehehheeee,,OKE x?

3 comments:

  1. takpe...kang rules aku kata taknak tag pun takpe...

    best la cara kau jwb..aku suka kau explain sikit..heee..mmg pun bnda tk cukup tuk kenal kau betul2 tp ok what..dptla tau skit2 pasal diri kau..=)

    ReplyDelete
  2. MIRADIL : heheheee,,bese laaa aku suke merapu sket,,,HAHHAHA,,,aku rase nak buat 1 entry pasal bende yg org x tau pasal aku laa hehehee

    JAE : mcm nie kot,,aku men buat jee,,hehhee

    ReplyDelete