About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Monday, 25 April 2011

HANA tAJIMA :)

hana tajima. peh,.cun gile dye kan

style tudong pon stylish gile!

so aku da try by this link~ not bad.snang gak.

http://www.youtube.com/watch?v=0NvyoPlyekc&feature=related


                                                          HASIL NYE :)





Tuesday, 12 April 2011

tudong LABUH @ sepintar

da lame aku x update blog nie.ha3
tibe2 teringat zaman2 sekolah dulu,,,ceh.bajet cam da lame sgt.pdahal bru 5 bulan tggal kan zaman skola.ha3
aku masok sepintar 23.03.2009 (isnin)
actually time aku dpt tawaran aku dpt peraturan skola untok bdk lelaki. (masalah teknikal kot) :)
aku masok je skola aku pki tudung labuh.ikot peraturan la.
 first day pki tudong labuh. selebet seh,blom pro lagi~ha3
                                                    muke stock baek je.ikot peraturan.ha3

time masok dm lagi klaka.ha3.
masok da ala2 sepintar next top model.ha3.ye la sume pandang.
mane x nye.da aku sorng yg pki tudong bawal.mane x gile nye.ha3.
aku x dpt peraturan yg kene pki tdong labuh kat dm la.dye bagi slh peraturan.ha3.
tros x jd makan.ha3. KLAKA beb.
mlm tuh aku pnjam tudong budak dorm.ha3.

da nak akhir taun.da pndai potong tudong.ha3.
makin MAJU  la kate kan,ha3.

 si maller dan si court :)
 kami satu KEPALA

bile da naek f5 lagi best.
pki tudong pendek pon bantai je.ha3.
da senior la kate kan~ ceh,,,,,ha3
 FITRAH MURNI versi pompuan :)
 tudong zawani.aku pnjam. ha3.teng WANIe :)

 haji :D

aku igt lagi satu hari tuh.tbe2 otak aku GILA aku pinjam tudung merd time F1.ha3.
labuh gile beb.aku pki pegi bengkel bio. ha3.
 labuh seh.
 bila aku da gila :)
 tudong same ngan ayuni ;D
btw aku sbnrnye bersyukur aku berpeluang pki tdong labuh nie. tutop aurat beb+ selesa.
klu aku x ditakdir kan dpt twrn SEPINTAR smpi skang aku  xpki tdong labuh.pengalaman seh!,,
insyaallah klu aku terbuka hati nnti aku  pki tudong labuh nie lagi .
:)