About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Sunday, 1 April 2012

sem 2 : AKU BUDAK PTAR!

pehh. title entry nak poyo je.
bajet mcm aku nie selalu belaja jeeee :P
ahahaha.
salah sama sekali! #dushhh~

aku just nak mention that this sem aku selalu masok PTAR (library uitm)
almost everyday la kot,
bukan nye hapee pon, nak tiru lab report org je :P
keh3. nak sroh aku buat sendiri?
mmg x laa. punye la belambak lab report MICROBE tuhh. yg aku buat sendiri hanyalaaahhh : 2
nmpk x muke pemalasss disituu :P

aku nak buat recap la citer sem nie.
ramai lecturer cakap sem nie sem paling TOUGH!. wa ulang lagi skali paling toughhh~
mane x nyee. dalam 1 sem yg lebih kurang 4 bulan je belaja. kiteorg kene belaja 3 subjek KIMIA ( organic chem. physical chem. BIOchem) pastoo tmbah lagi ngan MICROBE kesayangan tuhh, naseb aku syg gila kat microbe tuhh. dpt plak lecturer yg SUPERB BEST! 


dah3. tutop cerita pasal belaja.
aku nak cerita pasal life aku plak time sem 2 nie. keh3
firstly aku nak mintak maap la kat mmber2 aku. sbb sem nie aku selalu MOOD SWING sket. maklom laa stress x bertempatt. ahaa. as aku mention before. aku ade byk lab report nak mampooooosss! ahaha
sem nie aku belaja mcm2 pasal HIDUP~ eheee. ceewwahhh. :P

life aku sem nie :

#aku rajen maen badminton petang2. *atleast 1kali semggu. ahaha* tp x kuruss mane ponn. same jee. gemoook gakk. ahaha

# aku try diet time awal bukak sem, turun lah gak berat tuhh. pastoo once da turunn. aku tros makan balekk. mmg melambung la naek balekk. ahaha. *padann muke kauu*

#aku belaja carik rumah sewa. sbnye aku nie takot nak ckp ngan org yg x kenal. tp disebab kan risau x de rumah tok next semm. aku berani kan diri lah gakk. aahaha  *ALHAMDULLIAHH dapat kolej :D

#sem nie aku banyak merantauu pegi bilik orgg. yelaa. aku nie xde la pandai mane nak study sengsorang~ tuh yg kene pegi bilik org mintak tolong ajarkann. ahahhaa *tengs alott all my friends :)

#aku addicted kat 9GAG! seriuss aku cakap. sumtime 9gag nie boleh improve english. ahhaa. smpaikan dlm presentation MICROBE pon aku masok kan unsur2 9GAG. nmpk x 9GAGGERRSS aku tuhh . keh3


# nak cakap pasal matang. sem nie aku X MATANG langsong. aku suke buat keje merepekk. sbb tuh cara aku nak release tension yg serabuut kat dlm kepalaa nie. ahahaa

#aku da STOP stalk. nie kompem2 punye. *bosan betol.aku da delete die buat kali yg ke-5, ahaaaaa!

aku ngan mai dekat LAB :)
semakin  X MATANG~
makhluk halusss. eheheeee~ *gelak hantu*
AS114 2A1 :)


kesimpulan untuk final :

serious susahhhhh!. aku da try sestruggle yg mungkin. huhuu. tp soalan still ade yg lobang2. ape kan daya. tawakal je laa. ahahaa :)

sekarang masa untuk menikmati cuti 2 bulan tuh sepuas puas nyeeee! YEAHH : D