About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Saturday, 5 November 2011

rindu!

selamat raye HAJI beb! :) *cited gila aku,,HAHA
seriously aku trigt mememoriesss RAYE KORBAN taun lepas,,huhuhuuu
sebb ape? sebabbbb aku ngan member2 aku beraya kat SEPINTARR!!
heheee,,kenangan tuh BEB!,,aku SUPERB punye rindu kat mmber2 aku,hohoooo :'(

solat same2,,makan same2,,belaja same2,,tido same2,,basuh baju same2 *yeke? bukan gune mesin basohh ke? HAHA :P

nie la KOLEKSI aku yg telah diCOMBO kann,,hehhee :P
rindu!!!

mula2  MAKAN kat DM,,,nyum2, kuah kacang dye~ SUPERB,,redang bagaiii,,
then solat sunat aidil adha~
pastoooo...ape lagii!! KORBANN~~heehehee
belah MALAM plakk,ade BBQ! nyum3,,makan2~
hahahaaaa,,,tp aku x makan sgt,,sbb daging dia LIAT gilaa,,heheeee
tp bedal jee,,hahahaa
:)
bila da BOSAN ape lagiii??
merayauuu laaa~~ hehehehe,,,time nie je nak releas TENSION sbb SPM time tuh da DEKAT sesangatt~

rindu! :')
aku x kan LUPA kenangan nie BEB!
hope korg jugak same! :)
selamat hari raya aidiladha :D

Friday, 4 November 2011

rezeki dan takdir :)

heheheeeee,,,peghhhh! title entry aku nie asal mcm SKEMA jee?? keh2
sbenanye aku nak buat entry nie semalam,,,,memandangkan semalam kuar RESULT !
tp aku xnak laaa,,sbb smalam aku da buat entry pasal # 20 FACTS ABOUT MYSELF tuhhhh,,heheeee
sbnanye aku nak tmbah lagi sket pasal akuu,,
#aku x geli dgn KATAK,LIPAS,bende2 yg org selalu geli,,tp aku paling GELI -----> ULAT SAMPAH!! serious beb!,,klu ulat tuh ade dlm 1 meter dri aku pon,,aku da leh geli 1 badann,,AHAHHAA
time letak gmbr nie pon aku da GELI~~

oke tutop citer tuhh!~
sambung balek ikot tajok entry aku tuhh,,hhahahaaa
korg klu bukak FB smlm kompom tau kann,, bukan UITM pon boleh tau yg kitaorg da kuar result,,,HAHAHAA,,ye laaa mane x nyeee,,,sume stock buat POST pasal RESULTT~~,,contoh POST yg paling femes smlam " ALHAMDULILLAH :) " heheheee,,aku pon ade buat gakkk,,kahkahkah

KOMPOM ade yg macam nie kan semalamm? HAHAHA,,alhamdulillah SYUKUR~
gembira bukan tande BANGGE atau RIAK!!
cume bersyukur atas USAHA SENDIRI~

tp x bermakne org yg x score tuh x USAHA!
ummmmm,,mungkin semaalam reaksi mcm nie time tgok result kan?
sesungguh nye kita perlu bersyukur dengan rezeki kita~
x kesah la oke ke K.O kee
REZEKI ORG LAEN2!
JANGAN PERNAH PUTUS ASA! 

hidup kita macam RODA!
mungkin sekarang kat atas,,x tentu selamanya diATAS
mungkin kita dibawah,,x semestinya kita akan selamanya DIBAWAHH~
yg penting kita kene USAHA! sbb ALLAH pandang pada USAHA kita,,bukan pada berapa POINTER kita SCORE,,,or ko DEKAN ke X?
sbb bende nie SEMENTARA jee~
klu terlampau RIAK ,,mungkin ALLAH akan tarik balek rezeki kita,,mane tauuu,,
jangan sesekali DOWN!,,sbb ini semua TAKDIR!
"ALLAH X KAN MENGUBAH NASEB SESEBUAH KAUM ,,KALAU KAUM TERSEBUT TIDAK MENGUBAHNYA"
 *aku x sure sgt ayat nie betol ke x? tp maksod nye lebih kurang laaa
bagi sesape yg da USAHA tp xdpt score,,xpe! mungkin xde rezeki~ TEROSKAN USAHA ANDA!!!
klu ade yg rase before nie dye MAEN2 *mcm aku nieeee,,HAHAHA,,ade mase untuk kita berubah! insyaAllah :)

kita kene ingt,,ape ape pon~ kita cume hanye MAMPU merancang,,ALLAH yg tentukan!
semua REZEKI kita datang dr ALLAH yg MAHA ESA~
*wahhhh,,ade gaye BADAR x? :P hehe,,oke2 SERIOUS balekk,,hahaa

hahhh! nak tau RESULT  aku berapa?????
 wuekkk :P
x nak bagi tauu,,heheheeeeee
tp cukop la dgn perkataan ALHAMDULILLAH :)
byk lagi cabaran nak tempuh!
makin lame makin PERIT!!
GUD LUCK sume :)

^.^ assalam

#20 FACTS about MYSELF! :D


huh!! memandangkan game TAG2 nie makin berLELUASEEE,,hehhee,,
aku rase aku nak buat entry pasal aku laa,HAHA
sume nie FAKTAR belakaaa,,,





  1. aku sgt kesah klu org cakap pasal aku,,HAHA,,tp klu puji,,aku x nak amik kesah sgt,,sbb bende tuh boleh buat RIAK,,so x nak laaa,,klu ade tegurann,,aku akan try berubahh,,,insyaAllah :)
  2. aku PEMALASS nak TOPUP~ hehehee,,,so klu anta text kat aku ,then aku x balas PAHAM2 je laa yeee :P
  3. aku dalam usaha mengFEMININ kan diri aku,,hahahha,,xde laa,,aku tgh try nak pki SKIRT LABUHH,,woooott2 :P
  4. aku suke ikot trend,,tp bukan sume trend terbaru yg aku followw,,aku akan try pilih yg menutup aurat dan selesa baru aku folloooww,,HAHA
  5. aku x suke letak buku kat dalam beg,,AHHAA,,aku lebih prefer pegang buku dri letak kat beg,,sbb bebann kat dlm beg lagi berat kot,,klu pegang x rase sgt,,HAHA
  6. aku x suke makan kat gerai or pape restaurant ke ngan budak lelaki,,sbb x selesa kott,,BUKAN sbb COVER ke ape~ tp x boleh nak feellll makann tuh,,HAHAAAAAA
  7. aku suke makan ngan tangan dripada gune sudu,,sbb bru NIKMAT!,,hehe
  8. aku suke pki selendang dripada tudung bawal,,sbb aku da lame x pki tudung bawal,,so klu aku pakai,,mmber UITM aku akan ckppp,,,BAPAK SUCI muke KOOO!!! tetttttt~hahhaa,,,muke aku SETAN sgt ke klu pki selendang,,HAHAA,,just kidding :P
  9. klu first2 org nmpk aku,,kompom igt aku nie SOMBONGGGGGG,,yelaa aku klu ngan org yg aku x kenal,,aku akan DIAM SERIBU BAHASAAA,,wahhh,,bm gituu,,xde laaa,,sbb aku segan nak tgor org dulu,,heheheheeeeeeee*gedik plak,,HAHAHA,,tp klu da mmber,,,WA ckp kat lu,,wa kecoh punyee :P
  10. aku x minat men game,,pape GAME laa,,tp klu ade ABG aku kee or ade mmber yg agak mmbransangkan aku tok maen,,oke jeee
  11. aku x suke tgok MOVIE sorang2,,seBEST mane pon movie tuhh,,aku x kan tgokk,,sbb bagi aku klu tgok movie sorang2 x syok,,aku suke tgok rmi2,,klu lawak pon,,,gelak rmi2,,baru MERIAHH,,hehee
  12. aku x minat KAPEL2 nie,,#soorrry sgt2 sape yg kapel,,sbb bagi aku,,klu dia JODOH kita,,x kan kemana laaa,,klu KAPEL ponn,,belom tentu budak yg kita kapel tuh JODOH kita,,soo betterr kita bercinta ngan org yg betol2 da jdi SUAMI kita :) *aku x bermaksod aku benci budak kapel,,,SORRY :) *nie ape yg aku rase jeee
  13. aku suke hidop yg HAPPY,,,smpi ade sorg budak nie ckp,,,"COURTTT,,aku tgok ko nie HAPPY jeee,,jarang nmpk ko SEDIH " heheheee,,sbb aku suke berserah pada takdir :)
  14. klu suroh pilih JEMOR BAJU,BASUH PINGGAN ngan LIPAT KAIN,,aku pilih BASUH PINGGAN,,,hehheheee,,sbb boleh maen AIR <3  
  15. aku X suke CAKAP DEPAN ORG RAMAI,,or lebih senang paham,,mcm PUBLIC SPEAKING,,sbb aku rase aku xde confident laaa,,,serammm wooo,,,aku TABIKK la sape yg boleh buat~hehehee
  16. aku dalam usaha untuk X buat status or comment kat FB yg berunsur MENCARUT or kasar sgt smpi boleh tersinggung org laenn,,sbb MAK aku da byk kali tegurr,,OKE! akak berusaha MAK <3
  17. aku x suke BERSENAMmmmmm,,,tp aku nak KURUSSS,,,HAHHA,,,mmg x laaa kannn~ hehehee
  18. aku jenis x kesah nak KAWAN ngan sape2 ponnn,,,sbb bagi akuu,,lagi ramai kawan lagi BESTT!!,,hehheee,,,tp aku takot org laen jee yg x suke kawan ngan akuu,,hehee :P
  19. aku lebih suke pki CARDIGAN dripada pki baju tangan panjang ,,sbb aku rase,,pki cardigan lagi labuh dri pki baju tggn panjang *nie bahagiaan bawah pinggul,,HAHHAAAA
  20. aku x alim sgt,,tp aku tau batas2 pergaulan,,dan aku harap aku boleh jage ape yg termampu,,insyaAllah ,,heheheee
tengs google,,hehhee,,aku SUKE MAEN AIRR :P
   


huhhh,,,kan LABUH tuhh,,hehhehe,,,credit too GOOGLE gak :P



heheeee,,tuh jeee,,,
yg laen,,,jom la join buat #20 FACTS about Uollssss :p

Thursday, 3 November 2011

kene tag lagi :)

hambik kooo,,jom usya soalan dye!


1.kalo korang dpt melancong..nk  g ne?
ummm,,klu akuu,,aku suke pegi melancong kat tempat yang nyamann,,mcm kat CAMERON HIGHLAND kee,,klu local laaa,,sejuk je kannn,,hehehee,,klu ade peluang aku nak gie melancong kat AUSTRALIA,,sbb chantek! NEW ZELAND pon oke gakk,,aku suke suasane hujan2 rimba gituu,,HAHHAHA

2.apa yg korang plg x ske dlm hidop?
hape huhhh,,,sebenanye aku suke je sume,,even x best pon aku oke jeee,,tp ade 1 bende akan berlaku kat aku,,aku pon x tau nape,,,klu aku terlalu excited for sumting yg belom happen lagii,,kompom bende tuh x kan menjadi,,sbb tahh laaaaa,,selalu jadi macam tuhh,,contoh macam aku excited nak jumpe kawan2 ke hape kan,,mesti ade sumting happend yg buat bende tuh x jadii,,huhuhuhuuuuu,,,tp aku lebih suke pikir bende tuh x de rezeki,,and moral nyeee jgn terlalu MENGHARAPP :)

3.korang ske mkn apa?
aku suke makan IKAN KELI masak BERLADA!!, klu ade lauk IKAN KELI ngan lauk AYAM,,aku akan amik IKAN KELII!!,hehhehee,,,pastoo aku suke makan UDANG,,,aku gila NASIK GORENG~,,,x kesah la jenis ape ponn,,sbnye aku makan je sume mknn,,HAHHAAA

4.apa yg korang selalu wat?
aku klu bosan2 aku suke try resepi baru,,tp aku lebih suke masak PASTRI~,,mcm kek , muffin bende2 yg manis2,,HAHAHA,,,aku da try buat ice cream,,BEST!,,,,selain tuh aku suke ON9 FB!!,HAHHAA,,,smpi sume org pelik klu sehari klu aku x on9,,,sbb sume tau aku kaki FB :P

5.pe yg korang akan wat bila sedey?
klu aku sedih kompom2 laaa AKU NANGESS~~,,mmg nmpk je aku nie jenis HAPPY or nmpk mcm HEARTLESS skit kann,tp aku tetap akan nanges klu sedih,,huhuhuhhhhuuuuu,,,kadang tgok tv pon,,klu ade part2 sedih aku akan nanges,,kahkahh *tp aku akan cover smpi org x perasan aku nanges,,HAHHA

6.pernah x putus cinta?
bercinta pon x penah nie kan nak putus cintaa,,HAHAHHAA,,,tp klu nak ckp pasal FRUST tuh penah laaa,,,klu penah bace entry aku pasal aku suke ko laaa~ tuh time aku still mengHARAPPP,,tp skang aku da STOP stalk dye.FULLSTOP. :P

7.kalo bf korang marah kat korang,,pe yg korang wat?
sorryyy,,aku x tau nak jawab apeee,,sbb aku x penah ade BF laa,,hehhee,,tp klu BF too stands for BEST FRIEND,,aku akan buat,,aku akan MINTAK MAAF smpi dye maaf kan aku :)

8.pernah x rasa cm x nk tempoh hari esok?
penahhhh,,time lepas amik result SPM arituhhh,,huuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuu,,
lepas amik rase mcm x nak kuar rumah,,,nak dok je terperap,,x nak jumpe org~mmber2,,rase mcm GIVE UP pon ade gakkk,,tp aku pikir,,dah tuh je rezeki aku,,nak buat cam ne? at last!,,aku bersyukur,,sbb sesuai kot ngan aku,,aku x leh result bgos2 sbb tahap aku xde la tggi sgt,,aku kene ngan org bese2 jee,,and ADE HIKMAH aku dpt siket! BERSYUKURRR~~

9.pernah x rasa cm nk gler?hahah
penah laa time belaja CSC ,,,gila x gila laa SUBJECT dye!!,SUSAHHH bhaii,,pasal COMPONENT COMPUTER la bagaiiiii,,,HARU akuu,,,naseb baek BOLEH LAAA time FINAL!

10.ske men2 x dlm kls?
KOMPOMMM laaaaaaa,,aku la budak paling BISING kat dalam kelasss,,,HAHAHA,,,aku klu bosan aku akan prefer KACAU org drpd TIDO,,hahhahaaa

11.pe yg korang x ske psl aku??
tahhhhhh,,aku OKE je ngan koooo!,,yg best pasal koooo!!,, KO SEORG PENDENGARRR YG BAEK!!,,best KAWAN ngan kO~~ <3

selesaiii sudaa :)

Wednesday, 2 November 2011

T.A.G :)

OKE :)
miradil dil dill tag aku suroh jawab dye nye soalan,,but before tuh dye sroh buat


 LIST OF 11 THINGS ABOUT MYSELF :p


=) name aku NOOR IZZATI BINTI AZHAR
=) aku gila KUCING!! aku lagi suke men ngan kucing daripada maen ngan budak kecik * BABY
=) aku jarang turun dapor smpi kadang2 mak aku sroh baru aku memasakk,,hehhe, bukan apee,,rumah aku       ade rmi pompuann,,so aku rase better bagi CHANCE dekat dyeorg tok memasakk,,HAHA *alasaaannn
=) aku ade sorang ABANG yg poyooo,,ihik3 ngan 2 org ADIK pompuan yg aku syg sgt! :P
=) aku seorg yg SETIA! :P HAHA
=) daripada no 1-10 aku suka no 5!! sbb aku lahir bulan 5 :)
=) aku x suke PHYSIC! thats why aku amik DIPLOMA MICROBIOLOGY,,sbb dye x de sub PHYSIC *sbnye aku men pilih je dip tuh,,da masok baru aku tau aku x belaja physic,,HAHA,,rezekii~alhamdulillah~
=) aku minat FAIZAL TAHIR!! sbb ape? tetttt tuh dulu,,tp skang aku still suke lagu dye :P
=) aku suke FASHION! not to girlish but nice~ *still tutop mane yg patot tutop :P
=) aku jenis yg klu aku NAK bende tuh aku akan USAHA smpi DAPAT *tp klu dlm peperiksaan aku jarang dapat,,bese klu aku nak baju ke hape ke,,aku akan simpan duit smpi cukop then beli~ HAHA
=) da no bape nie? hehe da no 11 laaa,,HAHA oke~ last skali aku nak bgi tau yg aku seorg STALKER ! *klu nak jadi stalker kene penyabar~ so maksod nye aku seorg PENYABAR~ HAHA

da abes daa,,,eh2,,lupe soalan belom jawab lagi,,HAHA beb! aku jawab dlm BM yee malas nak bukak KAMUSS hehe

Who is your fav athlete?
aku suke FAISAL BAHAROM *sape tuhhh?? hahhh! dye seorg pengangkat berat MALAYSIA,,haha ayat BM betoll,,dulu time sukan hape tah time aku form 1 dye menang EMAS,,pastoo dye da x angkat berat sbb tulang patah kott,,da lame x follow cite dye,,HAHAH


What is your fav shampoo brand?
aku dulu pakai SUNSILK tp skang aku da tukar pakai HERBAL ESSENCES ,,wane PINK alaaa yg tok stret kan rmbut tuhh,,HAHA..sbb bau dye wangi wooo~


Favourite genre of music?
heheee,,aku LAYAN ikot mood,,klu aku rase aku nak ROCK aku dgr lagu FAIZAL TAHIRR,,klu mood macam jiwang2 aku layan lagu FAIZAL TAHIR yg jiwang2 HAHA,,tp bukan lagu FAIZAL TAHIR sorang,,ade gak laa lagu2 org laen yg SUPERB! *oke da lari soalann,,hehheee,,,sbnye jwpan nye : MOSTLY AKU LAYAN ROCK! *aku x layan lagu KOREAA harap maklomm,,duluuu ye laa


When is the last time you exercise?
makk aiii,,soalan nie aku lemahh,,HAHA,,*aku pemalas nak exercise *harap maklomm
tp aku rase last time aku exercise time kat UITM KUALA PILAH arituh,,,dalam awal bulan 10 :P,,aku ngan mmber aku xde keje,,pagi2 men badminton,,HAHHA


Capati or tosai?
mesti laa TOSAII hehehe,,sbb ade masin2 sket,,nyum3,,tp klu ade roti telor,,aku amik roti telorr,,HAHHA


Love is....LAUGHTER,WITHOUT LAUGTHER,LIFE WILL BE EMPTY,SO LIFE WILL EMPTY WITHOUT LOVE *sorry BI aku B+ jee,,grammar aku slah harap betol kan,,hik3


Your fav cartoon character is...
aku suke cartoon NINJA BOYYY~ hehehhe,,soo aku pilih HAMTARO,,keh3


Sebelum tidur saya....
bese before tido aku akan letak BIO OIL kat muke aku,,sbb muke aku ade bekas JERAWAT,,JERAWAT plak  suke sgt kat muke aku nie,,hik3,,pastoo aku suke pki selimut smpi bahu,,klu aku tido aku akan tutup muke ngan bantal,,*habit


Mimpi saya yang saya ingin ia jadi realiti..
alaaaa,,,aku jarang igt ape yg aku mimpi,,tp bese klu aku tido aku tido MATI,,,hehhe,,jarang mimpi,,hahahha,,tp aku penah mimpi result spm aku,,mak aii,,sebijik wa cakap looooo! berape???? WA x nak ckp~ heheheee


Negara pilihan kalau diberi offer study oversea
klu dulu aku akan ckp JORDAN n U dye JUST! awat?? umm sbb inspirasi aku kat situ~ tp skang aku x kesah pon belaja kat mane,,,as long aku boleh capai target aku ! klu nak suroh pilih negara aku akan pilih MESIR sbb dekat nak buat umrah klu ade rezeki,,AMIN~


High heels or flat shoes?
aku prefer flat shoes,,sbb lebih selesa pastoo comel,,klu nak amik high heels gak aku better amik wages jee,,,HAHHA




HABISSS sudaaa soalan tuhh,,hik3
sebenanye x cukop ngan soalan nie nak kenal sape aku yg sebenanyeee,,macam2 lagi yg korang x tau pasal aku,,HAHA


DIL! aku malas nak buat soalan laaa,,hehehheeee,,OKE x?