About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Friday, 4 November 2011

#20 FACTS about MYSELF! :D


huh!! memandangkan game TAG2 nie makin berLELUASEEE,,hehhee,,
aku rase aku nak buat entry pasal aku laa,HAHA
sume nie FAKTAR belakaaa,,,





  1. aku sgt kesah klu org cakap pasal aku,,HAHA,,tp klu puji,,aku x nak amik kesah sgt,,sbb bende tuh boleh buat RIAK,,so x nak laaa,,klu ade tegurann,,aku akan try berubahh,,,insyaAllah :)
  2. aku PEMALASS nak TOPUP~ hehehee,,,so klu anta text kat aku ,then aku x balas PAHAM2 je laa yeee :P
  3. aku dalam usaha mengFEMININ kan diri aku,,hahahha,,xde laa,,aku tgh try nak pki SKIRT LABUHH,,woooott2 :P
  4. aku suke ikot trend,,tp bukan sume trend terbaru yg aku followw,,aku akan try pilih yg menutup aurat dan selesa baru aku folloooww,,HAHA
  5. aku x suke letak buku kat dalam beg,,AHHAA,,aku lebih prefer pegang buku dri letak kat beg,,sbb bebann kat dlm beg lagi berat kot,,klu pegang x rase sgt,,HAHA
  6. aku x suke makan kat gerai or pape restaurant ke ngan budak lelaki,,sbb x selesa kott,,BUKAN sbb COVER ke ape~ tp x boleh nak feellll makann tuh,,HAHAAAAAA
  7. aku suke makan ngan tangan dripada gune sudu,,sbb bru NIKMAT!,,hehe
  8. aku suke pki selendang dripada tudung bawal,,sbb aku da lame x pki tudung bawal,,so klu aku pakai,,mmber UITM aku akan ckppp,,,BAPAK SUCI muke KOOO!!! tetttttt~hahhaa,,,muke aku SETAN sgt ke klu pki selendang,,HAHAA,,just kidding :P
  9. klu first2 org nmpk aku,,kompom igt aku nie SOMBONGGGGGG,,yelaa aku klu ngan org yg aku x kenal,,aku akan DIAM SERIBU BAHASAAA,,wahhh,,bm gituu,,xde laaa,,sbb aku segan nak tgor org dulu,,heheheheeeeeeee*gedik plak,,HAHAHA,,tp klu da mmber,,,WA ckp kat lu,,wa kecoh punyee :P
  10. aku x minat men game,,pape GAME laa,,tp klu ade ABG aku kee or ade mmber yg agak mmbransangkan aku tok maen,,oke jeee
  11. aku x suke tgok MOVIE sorang2,,seBEST mane pon movie tuhh,,aku x kan tgokk,,sbb bagi aku klu tgok movie sorang2 x syok,,aku suke tgok rmi2,,klu lawak pon,,,gelak rmi2,,baru MERIAHH,,hehee
  12. aku x minat KAPEL2 nie,,#soorrry sgt2 sape yg kapel,,sbb bagi aku,,klu dia JODOH kita,,x kan kemana laaa,,klu KAPEL ponn,,belom tentu budak yg kita kapel tuh JODOH kita,,soo betterr kita bercinta ngan org yg betol2 da jdi SUAMI kita :) *aku x bermaksod aku benci budak kapel,,,SORRY :) *nie ape yg aku rase jeee
  13. aku suke hidop yg HAPPY,,,smpi ade sorg budak nie ckp,,,"COURTTT,,aku tgok ko nie HAPPY jeee,,jarang nmpk ko SEDIH " heheheee,,sbb aku suke berserah pada takdir :)
  14. klu suroh pilih JEMOR BAJU,BASUH PINGGAN ngan LIPAT KAIN,,aku pilih BASUH PINGGAN,,,hehheheee,,sbb boleh maen AIR <3  
  15. aku X suke CAKAP DEPAN ORG RAMAI,,or lebih senang paham,,mcm PUBLIC SPEAKING,,sbb aku rase aku xde confident laaa,,,serammm wooo,,,aku TABIKK la sape yg boleh buat~hehehee
  16. aku dalam usaha untuk X buat status or comment kat FB yg berunsur MENCARUT or kasar sgt smpi boleh tersinggung org laenn,,sbb MAK aku da byk kali tegurr,,OKE! akak berusaha MAK <3
  17. aku x suke BERSENAMmmmmm,,,tp aku nak KURUSSS,,,HAHHA,,,mmg x laaa kannn~ hehehee
  18. aku jenis x kesah nak KAWAN ngan sape2 ponnn,,,sbb bagi akuu,,lagi ramai kawan lagi BESTT!!,,hehheee,,,tp aku takot org laen jee yg x suke kawan ngan akuu,,hehee :P
  19. aku lebih suke pki CARDIGAN dripada pki baju tangan panjang ,,sbb aku rase,,pki cardigan lagi labuh dri pki baju tggn panjang *nie bahagiaan bawah pinggul,,HAHHAAAA
  20. aku x alim sgt,,tp aku tau batas2 pergaulan,,dan aku harap aku boleh jage ape yg termampu,,insyaAllah ,,heheheee
tengs google,,hehhee,,aku SUKE MAEN AIRR :P
   


huhhh,,,kan LABUH tuhh,,hehhehe,,,credit too GOOGLE gak :P



heheeee,,tuh jeee,,,
yg laen,,,jom la join buat #20 FACTS about Uollssss :p

6 comments:

  1. hahah..20 facts about me..aku pon x taw wei..x pndai nk judge diri sndiri..hahha..ko la wat entry 20 facts psl aku..hahha

    ReplyDelete
  2. hahahhaaaa,,JENUH laa aku nak pikir pasal kooo~kang ade smpi bawak2 mimpi kangg,,hehheee :p

    ReplyDelete
  3. keh2,,x nak aku,,mimpi ngeri kangg,,,speakerr :P HAHAA

    ReplyDelete
  4. byk tu 20..kering idea nk pk..hahah..

    ReplyDelete
  5. hehhehee,,xde laa,klu korg nak buat 10 pon oke jeee :)

    ReplyDelete