About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Monday, 26 December 2011

"SPEK KU CANTIK"

gedebuuushhh!

aku kene tag ngan MAI tok masok 1 contest nie,,,
tuhhh diaaa,,nak habakkk maiii! kah2 *loghat kedah da kluakk*
contest SPEK KU CANTIK!
hehe
alang alang LALANGGG aku xde keje time cuti niee,,aku pon nak try laa :)


hhehhee,,aku bagi set COMBO trosss..sbnyee konfius nak bagi gmbr yg mane sbb due2 aku suke :D
yg belah kiri tuhhh ANTIK punye spekk wa habakkk kat luuu :)
this spek belongs too my mum :D mak aku beli time umo die 18 taunnn! heheee,,chantekkk kann,,pandaii mak aku jge barangg,,keh3,,jenama : ribbon bahahhaa!!
yg belah kanan tuhh spek RAYBAN mmber aku :) mahalll wooo! aku saje je try kat kelas time lecturer x masok lagii,,siap pakai ngan baju koperat microbe lagii,,keh3 :P

ape persamaan due2 gambar nie??
FESYEN DULU TIMBUL KEMBALII~ keh3,,

sini wa nak tag mine ngan kak ima mehh la tryyy :D just for funn

klu nak joinnnn,,jommm terbang keee----> jejariberdansa.blogspot.com oke :)

*kenapa aku amik spek org je? keh,,sbb aku TADAK DUET nak beli,,bahahha! tp aku suke amik gambarrr :)
luv itt,,,hehehee

7 comments:

  1. tengs arra :) yg kiri tuh muke x mandi lagi,,kah3

    ReplyDelete
  2. entahhh,,bahahaa,,aku men masok je suke sukiii

    ReplyDelete
  3. wah glemer la ko..bangga aku ..kahkah

    ReplyDelete
  4. mai : glemerr ke bende nyee? bahhaaa

    ReplyDelete
  5. wahhhhh cantik sgt spec awak..

    sy pon join..jum tgok
    http://miasyarah.blogspot.com/2012/01/spek-ku-cantik.html

    ReplyDelete