About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Thursday, 3 November 2011

kene tag lagi :)

hambik kooo,,jom usya soalan dye!


1.kalo korang dpt melancong..nk  g ne?
ummm,,klu akuu,,aku suke pegi melancong kat tempat yang nyamann,,mcm kat CAMERON HIGHLAND kee,,klu local laaa,,sejuk je kannn,,hehehee,,klu ade peluang aku nak gie melancong kat AUSTRALIA,,sbb chantek! NEW ZELAND pon oke gakk,,aku suke suasane hujan2 rimba gituu,,HAHHAHA

2.apa yg korang plg x ske dlm hidop?
hape huhhh,,,sebenanye aku suke je sume,,even x best pon aku oke jeee,,tp ade 1 bende akan berlaku kat aku,,aku pon x tau nape,,,klu aku terlalu excited for sumting yg belom happen lagii,,kompom bende tuh x kan menjadi,,sbb tahh laaaaa,,selalu jadi macam tuhh,,contoh macam aku excited nak jumpe kawan2 ke hape kan,,mesti ade sumting happend yg buat bende tuh x jadii,,huhuhuhuuuuu,,,tp aku lebih suke pikir bende tuh x de rezeki,,and moral nyeee jgn terlalu MENGHARAPP :)

3.korang ske mkn apa?
aku suke makan IKAN KELI masak BERLADA!!, klu ade lauk IKAN KELI ngan lauk AYAM,,aku akan amik IKAN KELII!!,hehhehee,,,pastoo aku suke makan UDANG,,,aku gila NASIK GORENG~,,,x kesah la jenis ape ponn,,sbnye aku makan je sume mknn,,HAHHAAA

4.apa yg korang selalu wat?
aku klu bosan2 aku suke try resepi baru,,tp aku lebih suke masak PASTRI~,,mcm kek , muffin bende2 yg manis2,,HAHAHA,,,aku da try buat ice cream,,BEST!,,,,selain tuh aku suke ON9 FB!!,HAHHAA,,,smpi sume org pelik klu sehari klu aku x on9,,,sbb sume tau aku kaki FB :P

5.pe yg korang akan wat bila sedey?
klu aku sedih kompom2 laaa AKU NANGESS~~,,mmg nmpk je aku nie jenis HAPPY or nmpk mcm HEARTLESS skit kann,tp aku tetap akan nanges klu sedih,,huhuhuhhhhuuuuu,,,kadang tgok tv pon,,klu ade part2 sedih aku akan nanges,,kahkahh *tp aku akan cover smpi org x perasan aku nanges,,HAHHA

6.pernah x putus cinta?
bercinta pon x penah nie kan nak putus cintaa,,HAHAHHAA,,,tp klu nak ckp pasal FRUST tuh penah laaa,,,klu penah bace entry aku pasal aku suke ko laaa~ tuh time aku still mengHARAPPP,,tp skang aku da STOP stalk dye.FULLSTOP. :P

7.kalo bf korang marah kat korang,,pe yg korang wat?
sorryyy,,aku x tau nak jawab apeee,,sbb aku x penah ade BF laa,,hehhee,,tp klu BF too stands for BEST FRIEND,,aku akan buat,,aku akan MINTAK MAAF smpi dye maaf kan aku :)

8.pernah x rasa cm x nk tempoh hari esok?
penahhhh,,time lepas amik result SPM arituhhh,,huuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuu,,
lepas amik rase mcm x nak kuar rumah,,,nak dok je terperap,,x nak jumpe org~mmber2,,rase mcm GIVE UP pon ade gakkk,,tp aku pikir,,dah tuh je rezeki aku,,nak buat cam ne? at last!,,aku bersyukur,,sbb sesuai kot ngan aku,,aku x leh result bgos2 sbb tahap aku xde la tggi sgt,,aku kene ngan org bese2 jee,,and ADE HIKMAH aku dpt siket! BERSYUKURRR~~

9.pernah x rasa cm nk gler?hahah
penah laa time belaja CSC ,,,gila x gila laa SUBJECT dye!!,SUSAHHH bhaii,,pasal COMPONENT COMPUTER la bagaiiiii,,,HARU akuu,,,naseb baek BOLEH LAAA time FINAL!

10.ske men2 x dlm kls?
KOMPOMMM laaaaaaa,,aku la budak paling BISING kat dalam kelasss,,,HAHAHA,,,aku klu bosan aku akan prefer KACAU org drpd TIDO,,hahhahaaa

11.pe yg korang x ske psl aku??
tahhhhhh,,aku OKE je ngan koooo!,,yg best pasal koooo!!,, KO SEORG PENDENGARRR YG BAEK!!,,best KAWAN ngan kO~~ <3

selesaiii sudaa :)

2 comments:

  1. owh..thanks court..ske ayat last 2..syg ko..

    ReplyDelete
  2. heheheheheeeeee SYG KO JUGAKK!! :)

    ReplyDelete