About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Thursday, 23 June 2011

aku BUDAK U!

firstly aku nak bgitau result quiz pre calculus aku,,,,mak ai,,,careless doh!,,,aku just dpt 8.5/15,,,yg silap sume stock mintak kaki je salah dye,,,xpe2 USAHA.TAKWA.MULIA,,,asal smgat plak nie,,,wakakkakaka,,,


pastoo nak citer pasal assignment aku,,,,mengGUNUNG bhai~,,terigt MINE+LAX plak,,ha3,,lab report la bagai,,,nseb baek best buat exp..ha3,,lec. bell class aku best gile,,,lepak je,,seronok!,,


ini je dulu,,,aku nak siap kan assgmnt GUNUNG aku~ha3,,bye,,as salam :)

Sunday, 5 June 2011

uitm kuala pilah di hati ku :)

ha3,,
oke since aku da dpt lappy aku ,,so aku tringin la nak tulis blog aku blek,,,wakakkaakka
kite start dari first day aku masok uitm oke,,

aku gerak awal la gak,,dlm pkol 7.30 gitu la,,
stop kat RnR seremban,,breakfast la gak,,
pastoo sambong perjalann ke KUALA PILAH,,wakakakak
jauh gak la,,
ala2 mcm jln nak msok sepintar la (klu ikot jln kuala selangor)
mmg sekeliling nyaman gak la,,mcm balek kampong pon ade gak la,,ha3
kat jln raye penuh ngan hiasan artistic,,,wakakak *taik lembu la
so drive kat situ kene hati2 la klu x nak anta gie car wash,,ha3

oke2,,,kite smbung ke uitm

aku masok tmpat uitm tuh,,agak kecik dari luar,,skali masok,,berbukit bukau~wakakka
yela nak kene mendaki tok naek ke kolej,,saba je la,,tp bgos gak,,nnti boleh aku kurus,,(da kurus da pon skang) MISSION BERJAYE :)

actually since aku da tau aku sorng je yg tercampak kat situ,,so mate aku x de la nak melilau carik mmber,,,huhuhuhuhuhuhuhuhuhu
redo je,,ha3
aku daftar name kat depan kolej,,,then masok umah..jenuh gak la aku nak carik umah,,sbb aku igt aku dpt bilik,,,rupenye aku dapat ruang tamu,,,oke la dri x de,,ha3 *bersyukur,,,

mmber2 pon oke je,,sebelah katil aku name dye amal...dye oke la,,sempoi je,,masok 1 otak ngan aku,,,tp dye baek sket,,,so segala kejahatan yg aku nak buat x jd,,hehe(ade hikmahh gak)

aku dudok kat SM6 tuh kejap je

seminggu lepas tuh aku kene pindah sbb dyeorg nk masok kan senior,,,so aku follow je la,,
aku pinda ke SM4,,(groundfloor bhai),,,mase nak turun tgge da mcm kat museum serangge,,kumbang bersepah,,,wakakakakak

skang aku nak cite pasal MDS plak,,(minggu destini siswa)

abg2 PM ngan akak2 PM kat sini BAEK SGT2,,serius beb,,,best la gak time mds nie,,
yg kurng nye sbb aku kene pki tudung bawal,,wakkakaka,,,nseb baek aku bwk tudung bwl,,,

suasane kat sini best la gak,,sbb rase cam kat Cameron highland,,kabus time pagi ngan malam,,ha3,,

oke la beb,,,nnti aku smbong story balek,,