About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Friday, 29 July 2011

AKU SUKE KO LA!

cam ne nak ckp huh,,,*x payah nak ckp sgt,,,ko taip je =P
aku nak cite psl sumone yg aku SUKE gila2 dr aku f4
aku kenal dye time aku orentasi
dye budk nasyid ,,dyeorg kene praktis kat dlm bilik same ngan bilik orentasi aku,,haha
praktis tok maulidur rasul kot klu x silap aku,,haha


aku suke gila usya dye time skola dulu
bukan tahap usya je,,,STALK skali,,wakakka
serious aku SUKE dye,,aku jujo


tp malang nye,,dye ade minak sorng akak nie,,huhuhuhu
akak tuh BAEK gila,,so aku redo la klu dye suke kakak tuh,,
sbb dye layak dpt org yg lebih baek dr aku,,
budk yg aku suke nie hampir perfect tau x~
iman dye alhamdullilah,,dye agak menjaga adab dye ngan Allah,,
muke terbaek,,aku x pndg muke pon actually =D
tp akak yg dye suke tuh x layan dye,,sbb akak tuh sgt menjaga batas pergaulan,,,baek kan...
huhuhuhuhuhuhuhuhu


nak tau x???
aku still STALK dye smpi skang,,
setiap hari ,,,bila aku taip huruf K dkat search kat FB kompom name dye kuar dulu,,,then aku kompom2 la tekan name dye,,
aku akan bace sume bende pasal dye,,,*sorry sbb aku ceroboh privasi ko,,tp nak buat cam ne,,aku da suke,,
nak ckp kat ko kompom aku kene reject,,,aku nie mane layak ngan ko~~~
 HAHA,,even rmi mmber aku suroh carik yg laen,,,tp~~~~
bila aku try nak usya yg laen kompom x boleh beat dye,,
cam ne huh nak citer,,,,ala,,,mcm aku je yg faham perasaan tuh :'(
sedey beb,,perasaan bila kita mengharap kat seseorg yg bukan hak kita~
HAHA
touching plak,,wakakkaka


tp ,,,aku berserah kat Allah,,,sbb jodoh pertemuan,ajal maut sume kat tgn ALLAH,,kita x de hak yg ckp dye untok aku sbb aku x tau sape jodoh aku,,HUHUHUHU


tp aku dpt rase yg dye bukan jodoh aku,,sbb Allah cam da bagi pertunjuk kat aku yg dye bukan jodoh aku,,
cth mase dye ade dtg skola time aku f5,,,banyak kali actualy dye dtg skola,,tp sekali pon aku x terserempak ngan dye,,time aku tertido kat bilik,,time tuh pulak la dye jd imam kat masjid,,,da xde jodoh la katekan,,HUHUHUHU


Ya Allah,,
aku berserah padaMU,,
jika benar dia bukan jodoh ku,,
kau jauhkanla hatiku daripada asyik memikirkan tentang dia,,
kau berikanlah ruang hatiku untok org yg telah dijodohkan untuk ku,,
AMIN ^.^

15 comments:

  1. doalah , so that ko dpt org yg "sama" dgn dia :)

    ReplyDelete
  2. HEHEHE..COURT DA SEMAKIN MATANG DOWH!!!HAHAHA

    ReplyDelete
  3. wan : hehe,,ayat dari hati,,HAHA,,seriously aku rindu saat2 aku usya dye kat masjid,,dye byk membawa aku kearah kebaekan,,,sbb bila aku nak usya dye buat aku rajen pegi masjid + dri situ aku ikhlas pegi masjid HAHA *kematangan di situ

    ReplyDelete
  4. MINE :AKU BERUSAHA DOA DARI SEKARANG,,ARAP JODOH AKU MACAM DIA,,,WALAUPON BUKAN DIA :'(

    ReplyDelete
  5. JAE:HEHE,,,AKU MATANG DA LA SKANG ,,,*WUEK :P

    ReplyDelete
  6. Amin..

    nak kata jiwang ,ganas..nak kata ganas,ada gak jiwangnya tu..

    pelik.haha

    ReplyDelete
  7. MAI: MAKSODNYE AKU BALANCE,,ngeeee :D

    ReplyDelete
  8. awwwwww kau ni court...rasa cm nak buat novel je dgn cte kau nih....

    ReplyDelete
  9. DIL: HEHE,,,AKU TRINGIN GAK NAK BACE CERITA KLU CERITA LEBIH KURANG MCM AKU :D
    X SABA NAK BACE ENDING DYE,,haha :p

    ReplyDelete
  10. ermmm..cyan ko..tp tape yunk...skunk kte mude ag..blom jmpe rmi insan y lg baek dlm dunia ni..sesungguhnye jodoh y ditentukn oleh llah adlh y terbaek kn?? gudluck syg :)

    ReplyDelete
  11. AISYAH: HUHUHHHU,,,SAKIT DO PERASAAN NIE,,HEHE
    XPE2 ,,AKU AKAN SABA MENANTI :D ,,UMM,, AKU AKAN TROS BERDOA SMPI AKU JUMPE ORG TUH <3

    SYAZA: SADIS KAN,,,HUHHUHU

    ReplyDelete
  12. haduh...ni bkn stakat sadis...sabar ya,,,doa bebanyak,,,redha2...haish budak ini,,dlm hati ade taman rupenyer

    ReplyDelete
  13. aishah :D kompom la,,aku pon manusia jugak :D
    kompom la ade taman bunga negara kat dlm nie,,wakakakkakaka

    ReplyDelete