About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Friday, 1 July 2011

kisah si STALKER :)

first person yg aku stalker ialah COURT,,,sape court????!!
ugh,,malas sbnye aku nak bukak cerita lame,,huhhuhuhu,,, :'(
aku start stalker dye dr mggu orentasi (time masok SEPINTAR ) lagi,,,ha3,,time tuh dye tgh berlatih nasyid,,,hehehe,,hah!,,,kantoi dye FITRAH MURNI,,,wakakakkak *x payah nak kantoikan sgt la kan?...hehe <3
aku ske dye sbb muke dye mcm cousin aku,,,tp cousin aku lagi ensem+tggi la,,tp x bermakne dye x ensem,,,heheh,,pastoo,,aku da tertarik kat dye punye sifat,,yg sgt menjage hubungan dgn Allah,,,alhamdulilah,,dye jd inspirasi aku dlm blaja n berubah menjadi org yg lebih baek,,,aku tau yg dye syok kat akak senior sorang nie,,,tp aku redo je ,,,sbb akak tuh SERIOUS BAEK doh,,,beriman abes!!!,,,aku respect abes akak tuh,,,ha3,,

aku ske gila ayat nie
"lelaki yg baek tok pompuan yg baek,,,pompuan yg baek tok lelaki yg baek"

dulu court layan je aku kat myspace pastoo upgrade ke fb plak,,then after mcm kantoi sket yg aku ske dye ,,,dye tros da x layan aku,,,sedey BHAI,,,aku redo je,,tp even dye x layan aku,,,aku still STALKER dye till now,,huh?!,,,setia x aku,,aku penah gak nak usya yg laen,,,tp ,,,,?????????,,maybe belom jumpe lagi kot,,, =.= jodoh kat tgn ALLAH,,tawakal je <3 


*mcm bosan sket,,,sbb aku xde mood sbnye nak taip,,,tp da lame x upgrade aku nye blog,,,so aku buat je lebih kurang,,,hehe

2 comments:

  1. rindu owh time saiko kau..hahah...dah lekat nama court tu..kt kau bukan dia..

    ReplyDelete
  2. aku pon rindu gila doh ko!!!!
    GIGI BESI MU~~~ugh,,,
    15 nie aku balek naek ktm,,,hehehe
    COURT always here for SEPINTARIAN,,ha3

    ReplyDelete