About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Thursday, 23 June 2011

aku BUDAK U!

firstly aku nak bgitau result quiz pre calculus aku,,,,mak ai,,,careless doh!,,,aku just dpt 8.5/15,,,yg silap sume stock mintak kaki je salah dye,,,xpe2 USAHA.TAKWA.MULIA,,,asal smgat plak nie,,,wakakkakaka,,,


pastoo nak citer pasal assignment aku,,,,mengGUNUNG bhai~,,terigt MINE+LAX plak,,ha3,,lab report la bagai,,,nseb baek best buat exp..ha3,,lec. bell class aku best gile,,,lepak je,,seronok!,,


ini je dulu,,,aku nak siap kan assgmnt GUNUNG aku~ha3,,bye,,as salam :)

2 comments:

  1. sengal !!!!!! .. mahKAMMMMMUUULLLL(xnak bgi ko ter memorize dia)

    ReplyDelete
  2. hei U! hahha,,,MINELAX jugak ;p

    ReplyDelete