About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Sunday, 31 July 2011

P.U.A.S.A!

hehe,,,bab2 puase klu kat sepintar mmg byk gila cerita doh,,,walaupon aku just 2 taun je masok sepintar ,,
tp byk gila kenangan seh :p

1.sahur atas katil ,,hehe (makan smbil tutop mate je)

2. pegi kelas,,,sume stock letih *kelaparan HAHA

3. time petang dgr nasyid berkumandang :D *ramadhan FM la bagai

4.time berbuka part yg plg BEST!,,
= amik kurma ikot turn..hehe *msing2 mengelat
=lepak2 kat dorm,,pkol 6.45 baru nak siap2
=pegi masjid,,bace quran kejap
=dudok kat ngan budak2 dorm
=berbuka ngan budk dorm,,hehehe,,,*rindu budak KEYONE

5. terawih *bese buat 8 rakaat je,,hehe

6.pegi prep *bersembang je,,haha,,,x sempat bukak buku da abes waktu prep,,HAHAHA

7.tadarus

^.^ rindu nye kenangan nie,,tp x mungkin la mase klu nak dipatah balek,,
moral of story AKU RINDU KORANG SEPINTARIAN :D

2 comments: