About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Tuesday, 27 December 2011

couple





"weiii aku da kapelll, ko bila lagiii?"
"weii, pakwe aku baekk,,die selalu bagi aku hadiahhh"
"pakwe aku akan dengar ckp akuu jee :)"






ADE AKU KESAHH??
hehee .emosi suda.keh3,


hehee,,
aku x cakap aku nie ANTI kapel,, aku x kesah ko nak kapel berpolohh polooohh org ponn,,hahaha,,
cume bagi akuu,,aku akan berusaha untuk x kapel,,

KENAPAAA??

sbb bagi akuu,,kesian BAKAL SUAMI aku nnti,,yelaa,,mane x nyee,,klu kapel kompom la ade rindu2 siket,,ade syang2 sikett,,ayat nak jiwang melangiitt,, " I LOVE U WITH ALL MY HEART" la bagaiii .booooooooooooooooooooo~ hehee
nnti ape je tggal tok BAKAL SUAMI kita? nak bagi usus ,limpa, PARU-PARU plak ke? hahahaa
kesian tok lelaki yg betol2 tok kita dapat sisaaa jee,huuuii,,

BAGI AKUUUUUU..

klu ko suke seseorg, just DOA byk2 kat ALLAH ,,semoga org tuh jodoh kita dunia akhirat..
bukan nye,,ko suke org tuhh,,pegi kejarr die then mintak no. die . calling2. text smpi x tido malamm,,pastoo kapell bape bulan/ tahunn,,then clashh,,x kemanaaa ponn,,

buat ape nak gelojohh2..klu die mmg tokk koo,,insyaAllah korng akan bersatu jugakkk :)

KLU ADE JODOH X KEMANAA right?

aku raseeee,, klu ko suke seseorgg,, bagi idop tuh stabil dulu,,da ready mental fizikall,,bru jumpe BAPAK die, masok meminangg,,wahhhh~ macam penceramahhh da aku niee :P



jgn nak risauuu sgt la kauu tuhh SINGLE :)

lastlyyy :)
aku nak cakapp aku xde la baek sgtt perangaiii,, bende nie tok aku jugakk :)
plus : aku mintak maap klu ade yg terasa,,ini pendapat aku je :) PEACE :D
*dialog kat atas tuhh aku reka semata-mata* heheheeee :)

26 comments:

  1. kapel je laa,,bahhaaa,,bende nie pendapat aku jee,,hehee

    ReplyDelete
  2. kau kapel mal? nomeyyyy~ hahahahaha

    ReplyDelete
  3. Wah wah wah ! kak zatie saya terasa ouhh T.T . btw nice nice nice !

    ReplyDelete
  4. comel eh kalau aku kapel?BAHAHHA

    ReplyDelete
  5. syazwana : hehe,,sorry,,nie pendapat jee,,heheee

    maller : tahh,,saje je aku letakk,,mcm rmantik jee,,kah3,,oke tipuuuu

    ReplyDelete
  6. memang klu org nmpk gaye aku ,,mesti igt aku nie berpunyeee kann---- pertama kali sy baca ayat saudari, jelas ternyata saudari seorg yang amat terdesak utk mmpunyai pasangan.

    dan selepas mmbaca spnuhnnya entri saudari, mmg saudari amat mahukan pasangan.

    tetapi tiada siapa mahukan saudari.

    betul tak?

    ReplyDelete
  7. bahahaaa! boleh plak?
    xde laa :)
    aku buat entry nie just nak bagi pendapat aku jee,
    klu x suke x yah la bace :)
    pasal terdesak tuhh?
    umm..aku rase aku x terdesak langsong :)
    sekian terima kasih

    ReplyDelete
  8. asal tau jage batas everything gonna b okay :)

    ReplyDelete
  9. okayy..spe anonymous tu..???kwn ko k court??

    btw court,interesting entry kali ni..

    just tok peringatan bersame..sbb sumtimes kite pon

    lupe jugak kan :)

    sbb once da terjebak dlm bnde2 ni,susah nak

    tarik diri blek..(nasihat dr aku plak)

    hehehe :P

    ReplyDelete
  10. syud zahari : betol jugak :) aku x cakap couple tuh salah :) sume bergatung pada diri sendiri gak :) tengs :)

    jae : tah laa aku pon x kenal sape anonymous tuh :) xpe laa tuh pandangan die :) hahaaa,,tengs jae :)

    ReplyDelete
  11. hahaha..tp aku emosi dowh bce dye ckp ko cmtu..cm gile x matured la pndgn anda ye wahai saudari anonymous..kalau berani gune nme btol la..ni anonymous..pape tah..zati azhar ni just bg pendapat dye je..doesn't meant that she is desperate or what..k..*sory r court emosi dekat sini plak..huhuhu

    ReplyDelete
  12. lalala~ tunang boleh? aku nak betunang nie...kihkih

    ReplyDelete
  13. jae : wahhhhhhhhhh! bahahaaa,,xpe jae :) salah paham kott,,hehee,,bia la die :)TERHARUUUU aku :D

    mai : pehhh pehhh pehhh,,,nak tunang jgn lupe ajak akuu :) hehehee

    ReplyDelete
  14. ahhahahaahahha anonymous...baik takyah comment kalau takut tunjuk nama!!!

    ReplyDelete
  15. hahhahaa!! TERHARUUU aku ade mmber supportive :)
    hehehee dil :D bese la tuhhh,,dalam dunia nie mane ade org suke kita 100%,,kompom ade gak yg benci kat kita :) bahahaha

    ReplyDelete
  16. Anonymous, tak payah nak buat andaianlahh. Blog is for people to express their thoughts or feelings.Suke hati dia lah nk ckp ape pun

    ReplyDelete
  17. aku baru perasan komen anonymos tu..pergghhh bapak la hebat kau ade silent reader.aku takde pun..bwahaha..hey anonymos.dtg la blog aku jugak..kahkah..

    ReplyDelete
  18. BALAUUU : tengsss :) kau back up aku :) hhehehee,,
    syg kauuu ,,heheeee

    mai : kauu nak ke mezannn? hehee,,hambikk laa,,kah3

    ReplyDelete
  19. ayat anonymos tu makan dalam seh,,,
    huhuhu...ni yg rase nak kawin ni,,,x yah susah2 nk couple2...huhuhu =D

    ReplyDelete
  20. bia la anonymous tuhhh,,die tgh pms kott,,bahhaaa,,ko mmg,,,kawen la cepatt,,bahahaa

    ReplyDelete
  21. keep it up. thumbs up. setuju2.

    ReplyDelete
  22. U R welcome : )...semoga kita mengisi hati kita dgn cintaNYA...& satu hari ditemukan dgn org yg mencintaiNYA juga agar bertambah ketaqwaan kita kpdNYA...Insya Allah...: )

    ReplyDelete