About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Thursday, 29 March 2012

nur amalia nainun!

ALLAH SELAMAT KAN KAMUUUU
ALLAH SELAMAT KAN KAMUUU
ALLAH SELAMAT KAN NUR AMALIA NAINUNNN
ALLAH SELAMAT KAN KAMUUU~~

ehehe,
wei, sampai hati tggal kan aku sengsorang kat rumah nie.
ahahha
sbnye aku RINDU GILAA nie,
sunyiiii~
mcm mane la next sem, yelaa kau da dok kat luar.
tengs sbb jadi ROOMATE aku selama 2 sem
JEMU AKU NGAN KAUUU~ :P
ahaha
xde laa. agak2 nnti bkal roomate aku tuh boleh tahan perangai aku mcm kau x?
huuuuu
sorry GAMBAR aku je yg monopoli. nak buat mcm mane. da camera suke kat aku :P

passtoooo. ade lagi :P
 nie tgok combo yg nie plak



all the best next sem!
nnti aku free aku lepak rumah sewa kauuu :)
syggg kauu.

No comments:

Post a Comment