About Me

My photo
name aku noor izzati azhar :) MAJOR mmber SEPINTAR aku pggil aku COURT :) tapi yg budak baek pggil aku ZATIE AZHAR (sbb rmi sgt zatie batch aku) COURT is stands for........:) ha3....budak2 UITM KUALA PILAH plak,,dyeorg pggil aku ,,IZZ :) macho x nme tuhh,,hik2 :P

mari la bersedekahh :)

ape tgok2 :P KLIK LA KAT SINI.:)

borak-borakk

Monday, 28 March 2011

sayang mak aku :)

3 bulan lepas mak aku offer aku keje kat sini:
kat shah alam je,
aku gie keje ngan mak aku,,
um..
                                                      
spatot nye aku last 10/3 arituh sbb aku keje just temporary je,aku keje sbagai "assistance customer service" a.k.a. clerk je..name je lebih.ha3. aku dapat offer keje kat situ sbb big boss a.k.a exec. customer service aku behenti,,, so..sume keje dye akan di bebankan kat customer service kat situ,..org tuh offer aku tok tolong dye smentara tggu big boss baru...mase first time aku keje kat situ rase cam senang je..cam leh go on la,.tapi lame2,,pening beb..aku kene masok kan data ,,da ar aku nyer netbook yg dye bagi tuh tulisan dye kecik cenenot..tension seh...aku SABAR je la.ha3.enviroment kat situ x best sgt.,.sbb makcik2 kat situ ske nak amik tau.huh~aku pikir aku nak keje je,ha3.

lepas 2 bulan 1/2 aku pikir cam nak berhenti..sbb rslt spm da nak kuar,,aku pikir lepas rslt aku nak berhenti je.tapi makcik CS tuh tahan aku sroh keje smpi 31/3,,,aku da x de mood nak keje la,ha3,tapi aku x de la ckp cmtuh kat makcik tuh,,,sabar je la,,,lepas rslt kuar aku tros ckp kat mak aku.."mak,,,akak nak berhenti la,,".mak aku bgi green light..aku tros la ngi tau makcik tuh,,,,,,"along(aku pggil dye along),zati last day tau ari nie",,,dye tanye 'kenape",,aku jwab la nak uruskan hal2 U..dye ckp oke.aku igt dye x kesah la,,lagipon BIG BOSS da msok..ha3..aku kemas barang then leave the place,,,(ops aku igt,,,ha3,,,aku lupe punch card last day..ha3 mintak halal je la)..akui  igt sume okelah,,

smpai la hari nie....THE BIG BOSS (aku pggil dye encik bakar,dye nie slalu nak menang sket..ha3),dye jumpe mak aku,,tnye,nape mak aku bagi aku behenti sblom tarikh yg dye bagi..mak aku ckp la,,aku dtng tok tolong sbb tggu org bru,,org baru da dtng so aku bla la,,dye marah2..ckp macam2.dye ckp mak aku yg salah.,,,kesian mak aku,,,tapi mak aku backup aku..SAYANG  MAK AKU~pastoo mak aku koll aku,,citer la pasal tuh...mak aku ckp ,,btw dye x de black and white pasal contract aku,,so xdela sume nie salah aku 100%,,ha3.pape pon aku amik bende nie sbgai lesson tok keje nnti~

No comments:

Post a Comment